رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری نشست شورای سلامت و امنیت غذایی استان با حضور دکتر علی¬اکبر دٌر، مشاور وزیر کشور در سالن جلسات استانداری، خبر داد.
رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، از برگزاری نشست شورای سلامت و امنیت غذایی استان با حضور دکتر علیاکبر دٌر، مشاور وزیر کشور در سالن جلسات استانداری، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه، در این جلسه ابتدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، گزارشی از شاخص های و چالشهای سلامت استان ارائه و بیان داشت: با توجه به محرومیت منطقته و استان در حوزههای مختلف بهداشت، درمان، پژوهش و حتی در پرداخت ها، نواقصات و مشکلاتی داریم که امیدواریم با همکاری وزارت کشور و وزارت بهداشت این مشکلات مرتفع گردد.
دکتر جاودانسیرت، افزود: همچنین مقرر شد فضای فیزیکی و زمین مورد نیاز پایگاههای اورژانس جاده ای که در حیطه روستاها است توسط مجموعه سپاه پاسداران تأمین شود.
مشاور وزیر کشور و نماینده تامالاختیار وزیر در امور سلامت استان ها نیز، اظهار داشت: هدف ما این است که با رویکرد همافزایی و حل مسئله چالش های کلان حوزه سلامت استان را حل و فصل نمائیم، چرا که رویکرد وزارت کشور در بحث سلامت، مشارکت سایر ارگانها در ارتقاء سلامت است؛ بنابراین تأکید ما بر برگزاری جلسات شورای سلامت به صورت فصلی و رصد و پایش اجرای مصوبات در جلسات آتی خواهد بود.
دکتر علیاکبر دٌر، با توجه به نیاز استان به ساخت خانه های بهداشت، تصریح کرد: تأمین زمین خانههای بهداشت مصوبی که از لحاظ زمین دچار مشکل هستند را، با همکاری استانداری به عهده خواهیم گرفت.
دکتر در در نشست شورای سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت ارائه خدمات مطلوب و مناسب به روستائیان، اذعان داشت: طبق قانون در گذشته ۹۵ درصد هزینه درمان روستائیان، دولتی و بیمار تنها ۵ درصد آن را پرداخت میکرد که با رویکرد های صورت گرفته امروز ۱۰۰ درصد درمان بیماران روستایی در مراکز دولتی رایگان و پرداخت از جیب بیمار به صفر خواهد رسید.
نماینده و مشاور وزیر، اضافه کرد: در راستای ارائه خدمت به روستاییان شریف استان، بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه را که مجهز به ۳ اتاق عمل در حوزه های پزشکی، دندانپزشکی و جراحی حوزه های مختلف است، هر چند ماه یکبار با تمام امکانات، تجهیزات، پشتیبانی مورد نیاز و ارائه خدمات رایگان در استان مستقر خواهد شد که البته نیاز است غربالگری و شناسایی بیماران نیازمند و تأمین مواد مصرفی و دارویی، توسط دانشگاه انجام پذیرد.
دکتر دٌر، تصریح کرد: مرکز سراج (مرکز سلامت روان جامعه نگر) استان نیز رفع مشکل خواهد شد و جهت ساخت مراکز دیگری در سطح استان، زمین مورد نیاز آنها با همکاری سازمان بهزیستی تأمین می گردد.
طلب ۱۹۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از سازمانهای بیمه گر
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه ابراز داشت: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بالغ بر ۱۹۰ میلیارد تومان از سازمان های بیمه گر طلبکار بوده ولی خود دچار بدهیهای سنگینی است.
دکتر محمود شهامت عدم وجود ساختار تشکیلاتی مناسب در بیمارستانهای استان را یکی از چالش های اساسی در حوزه درمان دانست و تأکید کرد: بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ نیروی تخصصی و غیر تخصصی در بیمارستان های ما مشغول به کار هستند که از این تعداد ۸۰۰ نیروی تخصصی و ۲۵۰ نیروی خدماتی، قرار دادی هستند و یک سوم درآمد بیمارستان ها صرف آنها می شود.
دکتر شهامت، یادآور شد: نبود بیمارستان خصوصی از دیگر مشکلاتی است که منجر به افزایش بار بیمارستان های دولتی، نارضایتی مردم و پرسنل و نیز عدم ماندگار پزشکان شده است چرا که بخش دولتی مطالبات پزشکان را با تأخیر پرداخت میکند و بخش خصوصی هم برای درآمد پزشک وجود ندارد.
به گزارش وب دا؛ سومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور دکتر علی اکبر در؛ مشاور وزیر کشور و نماینده تامالاختیار وزیر در امور سلامت استان ها، مسعود نوری مدیر کل امور فرهنگی_اجتماعی استانداری، دکتر سعید جاودان سیرت؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر علی موسوی زاده رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مدیران استانی برگزار گردید.